Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Reďkovková nátierka

reklama:
Reďkovková
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • 2 zväzky reďkoviek
  • 1 kaleráb
  • 150 g mrkvy
  • 2 kyslejšie jablká
  • soľ
  • 1/2 citróna
  • petržlenová vňať
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Reďkovky očistíme a umyjeme. 2 - 3 si odložíme na zdobenie.Ostatné postrúhame na jemnom strúhadle.

2. Krok

Kaleráb , mrkvu a jablká, očistíme, postrúhame a krátko podusíme.Do vychladnutej zmesi vmiešame postrúhanú reďkovku, jemne osolíme, pokvapkáme šťavou z citróna , premiešame a necháme v chladničke 15 minút postáť.

3. Krok

Pred podávaním vmiešame do nátierky pokrájanú petržlenovú vňať ..Môžeme podávať s hriankami ozdobené kolieskami reďkovky.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

9848 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.