Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hruškový koláč s čajom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Hruskovy kolac s cajom.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 55min
reklama:

Suroviny

  • 210 g polohrubej múky
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • 2 lyžice kakaa
  • 70 g masla
  • 3 lyžice práškového cukru
  • 3 vajcia
  • 80 ml silného čaju
  • 3 hrušky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Oddelíme si žĺtka od bielkov.Najskôr si vyšľaháme žĺtka s cukrom do peny.Pridáme maslo a premiešame.V inej miske si do tuha vyšľaháme bielka.K žĺtkam pridáme múku s práškom do pečiva a s kakaom.Dôkladne premiešame a pridáme čaj.Nakoniec jemne vmiešame vyšľahané bielka.

2. Krok

Okrúhlu formu na koláče 20 cm priemer si vymastíme a vysypeme múkou.Navrstvíme cesto, a poukladáme očistené a na štvrťky nakrájané hrušky.Pečieme vo vyhriatej rúre pri 170°C asi 35 minút.Skontrólujeme špáradlom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

488 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.