Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hnedý vývar

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Hnedy vyvar.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 3:0 hod
  • Hotové Za: 3:5 hod
reklama:

Suroviny

  • 1,5 kg hovädzích alebo teľacích kostí
  • 1 cibuľa prekrojená na štvrtiny
  • 2 mrkvy
  • 1 pór
  • 1 stonka zeleru
  • 3 litre vody
  • petržlenová vňať
  • 6 zrniek celého čierneho korenia
  • 2 lyžice rajčinového pretlaku
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kosti pečieme asi 40 minút pri teplote 230 °C. V polovici pečenia k nim pridáme zeleninu premiešame a podlejeme vodou.Potom preložíme do hrnca pridáme ostatné prísady a varíme 3 - 4 hodiny.

2. Krok

Počas varenia z vývaru odstraňujeme penu a tuk.Potom vývar precedíme cez jemné sitko.Zeleninu a kosti pritláčame aby sme sme vyžmýkali všetku tekutinu.Po scedení necháme vychladnúť.

3. Krok

V chladničke vám vývar vydrží 3 dni, ale môžete si ho aj zamraziť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1196 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.