Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Lemingtonky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Lemingtonky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 25
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 5 vajec
  • 160 g práškového cukru
  • 170 g polohrubej múky
  • Poleva:
  • 300 g horkej čokolády
  • 75 g masla
  • 200 g strúhaného kokosu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia si vyšľaháme s cukrom do peny.Potom vmiešame preosiatu múku a miešame odspodu nahor len stierkou.

2. Krok

Cesto nalejeme na plech vložený s papierom na pečenie.24 x 24

3. Krok

Plech vložíme do predhriatej rúry a pečieme pri 180°C 25 - 30 minút.

4. Krok

Po upečení vyklopíme n pracovnú dosku, stiahneme papier a necháme úplne vychladnúť.Vychladnutú piškótu nakrájame na rovnaké kocky..

5. Krok

Čokoládu si roztopíme vo vodnom kúpeli spolu s maslom.

6. Krok

Všetky kocky namáčame v čokoláde a obaľujeme v kokosovej múčke.Ukladáme na tácku a dáme do chladničky nech čokoláda úplne zatuhne.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1162 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.