Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rýchly jogurtový koláč s jablkami.

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Rychly jogurtovy kolac s jablkami..jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 1 kelímok jogurtu (125 ml)
  • 3 kelímky polohrubej múky
  • 2 kelímky práškového cukru
  • 1 kelímok oleja
  • 4 vajcia
  • 1 čajová lyžička mandľového extraktu
  • jablká alebo iné ovocie podľa chuti
  • 1 prášok do pečiva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Oddelíme si bielka od žĺtkov.Bielka vyšľaháme s cukrom potom pridávam p jednom žĺtka, olej a jogurt a mandľový extrakt.Nakoniec jemne vmiešame múku s práškom do pečiva.

2. Krok

Cesto vylejeme na plech vyložený s papierom na pečenie a na vrch poukadáme jabĺčka vopred očistené a nakrájané na plátky.

3. Krok

Koláčik pečieme v predhriatej rúre na 175 °C asi 40 minút..Potom pri podávaní posypeme práškovým cukrom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

9 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

19554 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.