Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nátierka z údenáča

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Pomazanka z udenej makrely.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 1 údená makrela (asi 230 g)
  • 1 malá červená cibuľka (môže byť aj žltá) cca 40 g
  • 3 lyžičky rajčinového pretlaku
  • štipka mletej červenej papriky
  • trochu oleja alebo masla na osmaženie cibule
  • soľ a korenie podľa chuti
  • pažítka
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Očistite cibuľu a nakrájajte ju na veľmi jemno..Zahrejte na panvici olej alebo maslo a osmažte cibuľu do zlatista.

2. Krok

Makrelu oberte z kostí a buď ju rozmixujte alebo len utrite z vidličkou.Pridajte osmaženú cibuľku , paradajkový pretlak (môžete použiť aj kečup) mletú červenú papriku a soľ s korením podľa chuti..Všetko spolu premiešajte.

3. Krok

Pomazánka fantasticky chutí na čerstvom chlebe, dozdobená pažítkou...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1640 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.