Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krém z vlašských orechov

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Ieskovy krem.jpg
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 8min
  • Hotové Za: 30min

Screenshot_5.jpgScreenshot_6.jpg

reklama:

Suroviny

  • 150 g mletých vlašských orechov
  • 125 ml mlieka
  • 10 g kukuričného škrobu alebo zlatého klasu
  • 125 g cukru
  • štipka soli
  • 1 vanilkový cukor
  • 250 g masla
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si opražíme orechy na suchej panvici a potom ich necháme vychladnúť a zomelieme..

2. Krok

V mlieku rozmiešame škrob, cukor a vanilkový cukor keď sa zmes začne variť pridáme aj orechy a uvaríme hustý puding ktorý necháme vychladnúť..Môžete pridať aj trochu rumu na chuť..

3. Krok

Po vychladnutí krému si rozšľaháme maslo a po lyžiciach vmiešame orieškový puding..tu je dôležité aby maslo a puding mali rovnakú teplotu aby sa vám krém nezrazil..Vyšľaháme do nadýchaného krému..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

14552 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.