Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šampiňónové ražničí so slaninkou

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Slaninkove sampinony.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:www.recepti.hr
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • 30 ks menších šampiňónov
  • 15 plátkov slaninky
  • 150 g syra gounda alebo eidamu
  • mleté čierne korenie a soľ
  • 1 lyžica petržlenovej vňate nasekanej
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Šampiňóny umyjeme a ošúpeme ich, a mierne ich nasolíme.Vydlabneme z nich stopky a tie potom nasekáme.K nasekaným stopkám pridáme nastrúhaný syr, petržlenovú vňať ,soľ a mleté čierne korenie.Pripravenou zmesou šampiňóny naplníme ..Dva klobúčiky k sebe pritlačíme a omotáme ich plátkom slaninky..Preistotu spojíme špajdlou alebo špáradlom.(záleží od veľkosti)

2. Krok

Takto púripravené grilujeme na grile, alebo pečieme do chrumkava v rúre pri 190°C,,

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2417 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.