Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Hlivy ustricovité na grile

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Hliva na grile.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:povar.ru
  • Kusov: 10
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 300 g hlivy ustricovej
  • 1 - 2 cibule
  • 2 lyžičky octu (jablkový)
  • soľ podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Hlivu opláchneme a rozdelíme si ich podľa klobúčikov na kúsky.Dáme ich do misy.

2. Krok

Pridáme k nim cibuľu nakrájanú na mesiačiky alebo ju rozrežeme na 4 časti a oddelíme lupienky..Ochutíme ich soľou a môžete pridať aj mleté čierne korenie.

3. Krok

Pokvapkáme ich jablkovým octom a pomiešame.Zalejeme ich vodou aby boli huby zakryté a necháme 20 - 30 minút odpočívať..Potom ich zlejeme dáme do grilovacej mriežky aj s cibuľkou alebo na hliníkovú tácku a grilujeme.

4. Krok

Stačí im z každej strany 5 - 6 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1256 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.