Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pečené sladkokyslé bravčové rebierka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Rebierka
5
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Zdroj:www.vkusnyblog.ru
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 1:30 hod
  • Hotové Za: 1:50 hod

Rebierka1.jpgRebierka2.jpgRebierka 3.jpgRebierka 4.jpg

reklama:

Suroviny

  • 1800 g bravčových rebierok
  • Soľanka:
  • 950 ml vody
  • 50 ml soli
  • Glazúra:
  • 1 lyžica kukuričný škrob
  • 1 lyžica cukru
  • 2 lyžice sladkej chilli omáčky
  • 3 lyžice sójovej omáčky
  • 2 lyžice jablčného octu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zo soli a vody pripravíme studenú soľanku a ponoríme do nej rebierka. Pridajte bobkový list, nakrájanú papriku a klinčeky. Voľne prikryté a vložte do chladničky na 1-2 dni. V priebehu tohto procesu obraciame rebrá niekoľkokrát. Pred pečením sceďte marinádu.

2. Krok

Položíme rebrá na plech na pečenie potiahnutý alobalom. Plech vložíme do rúry predhriatej na 170°C a pečieme 1 hodinu. Počas pečenia si pripravte glazúru.. Zmiešame všetky ingrediencie do hrnca, dáme na plameň a varíme, za stáleho miešania, až do zahustenia. Odstráňte z tepla.

3. Krok

Z rúry vyberieme rebrá a každú porciu zabalíme do samostatnej fólie.Vráťte ich do rúry a zvyšujte teplotu na 190 °C. Pečieme asi pol hodiny. Potom skontrolujte mäkkosť, otvorte alobal a rebrá namažte glazúrou.

4. Krok

Teplotu v rúre zvyšujeme na 200°C a pečieme ďalších 5-10 minút, až kým nedosiahneme zlatohnedú farbu. Podávame s čerstvou alebo nakladanou zeleninou. Vhodná bude horčica alebo chren..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

963 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.