Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Karamelovo kávové toliare

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Karamelovo kavove toliarre.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
httpseatsmarter.derezeptekaramell-espresso-taler
  • Kusov: 40
  • Porcií: 40
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 3 bileka
  • 200 g práškového cukru
  • 1 lyžička pomarančovej šťavy
  • 3 lyžice silného espressa
  • 200 g mletých mandlí
  • 50 g strúhanky
  • 1 lyžička instantnej kávy
  • tortové oblátky
  • Karamelový krém:
  • 200 g bielej čokoládovej polevy alebo bielej čokolády
  • 100 g cukru
  • 100 ml smotany na šľahanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Predhrejeme si rúru na 150°C..pripravíme si dva plechy na pečenie, vyložíme ich papierom.na plechy si porozkladáme kolieska , ktoré si povykrajujeme z tortových oplátok..

2. Krok

Pripravíme si teplý a studený vodný kúpeľ..

3. Krok

V horúcom vodnom kúpeli šľaháme bielká s cukrom do pevného snehu..Potom primiešame pomarančovú šťavu a kávu..Zmes šľaháme kým nieje pevná s lesklá..

4. Krok

Zmes prenesieme do studeného vodného kúpeľa a tam vmiešame mleté mandle a strúhanku.

5. Krok

Zmes si dáme do cukrárskeho vrecka alebo za pomoci dvoch lyžičiek robíme na oblátky kôpky.Každú kôpku pred pečením ešte posypeme instantnou kávou..pečieme asi 25 - 30 minút.

6. Krok

medzitým si do šľahačky nalámemne bielu čokoládu a zahrejeme ju..Na panvici skaramelizujeme cukor, potom vmiešame rozpustenú čokoládovú zmes..Všetko ešte povaríme kým sa nám zmes neprepojí a odstavíme.Necháme úplne vychladnúť.

7. Krok

Po vychladnutí krém vyšľaháme a preložíme ho do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou..Každú sušienku ozdobíme trochou krému..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

709 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.