Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Balatónska špecialita

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Balatonska specialita.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Bravčová kuchárka .sk
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 500 g bravčového stehna
  • 1 cibuľa
  • 4 sterilizované uhorky
  • 3 lyžice plnotučnej horčice
  • soľ a mleté čierne korenie
  • feferónky alebo chilli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Nakrájanú cibuľu speníme, pridáme na rezance nakrájané mäso a sprudka opečieme.

2. Krok

Asi po 5 minútach podlejeme 2 dcl vody, osolíme, okoreníme, pridáme nastrúhané uhorky na jemnom strúhadle a dusíme cca 30 minút.

3. Krok

Nakoniec zahustíme 3 polievkovými lyžicami plnotučnej horčice a feferónkami alebo s chilli. Podávame s chlebom alebo rožkami.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6708 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.