- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčové mäso
- Balatónska špecialita
Balatónska špecialita
reklama:
- Kusov: 1
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 40min
- Hotové Za: 50min
reklama:
Suroviny
- 500 g bravčového stehna
- 1 cibuľa
- 4 sterilizované uhorky
- 3 lyžice plnotučnej horčice
- soľ a mleté čierne korenie
- feferónky alebo chilli
reklama:
Postup prípravy
1. Krok
Nakrájanú cibuľu speníme, pridáme na rezance nakrájané mäso a sprudka opečieme.
2. Krok
Asi po 5 minútach podlejeme 2 dcl vody, osolíme, okoreníme, pridáme nastrúhané uhorky na jemnom strúhadle a dusíme cca 30 minút.
3. Krok
Nakoniec zahustíme 3 polievkovými lyžicami plnotučnej horčice a feferónkami alebo s chilli. Podávame s chlebom alebo rožkami.
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(3.7 / 5)
3 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
6708 videní