Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Makové kocky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Makove kocky.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
marinastaste.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 40min
Makové kocky
reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 150 g nemletého maku
  • 150 g práškového cukru
  • 2 vajcia
  • 2 dcl kyslej smotany
  • 1 dcl mlieka
  • 300 g polohrubej múky
  • štipka soli
  • 1 prášok do pečiva
  • Na povrch:
  • džem podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske si zamiešame múku s práškom do pečiva, pridáme celý mak, štipku soli a cukor..

2. Krok

Potom vmiešame vajcia a kyslú smotanu.A zriedime mliekom..Cesto vylejeme na plech vyložený s papierom na pečenie 22 x 32 a vložíme do predhriatej rúry na 180°C kde koláčik pečieme asi 30 minút.

3. Krok

Hotový koláčik ešte horúci potrieme džemom , alebo si pripravíme čokoládovú polevu..Môžete aj potrieť džemom a potom poliať polevou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1121 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.