Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jarné rizoto s medvedím cesnakom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Jarne rizotto.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gutekueche.at
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 2 viazaničky medvedieho cesnaku (160 g)
  • 2 lyžice masla
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 3 lyžice nastrúhaného parmezánu
  • 250 g ryže guľatej Mánya vhodnej na rizoto
  • soľ a mleté čierne korenie
  • 750 ml vývaru
  • 200 ml bieleho vína
  • 1 cibuľa
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Medvedí cesnak opláchneme , necháme ho stiecť a nakrájame ho na malé kúsky..

2. Krok

Cibuľu ošúpeme na jemno nakrájame..Opečieme ju na panvici s trochou oleja..Pridáme potom ryžu guľatu Mánya ..Jemne osmažíme a podlejeme vínom..Potom za stáleho miešania podlievame vínom, a varíme do mäkka..Asi 25 minút.

3. Krok

Nakoniec do rizota primiešame maslo, cesnak a parmezán..Dochutíme soľou a korením..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

822 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.