Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mrkvový koláč extra rýchly

reklama:
Mrkvovy kolac extra rychly.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
bucataria-romaneasca.ro
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 250 g najemno nastrúhanej mrkvy
  • 150 g práškového cukru
  • 100 ml oleja
  • 300 ml minerálnej vody
  • 1/2 lyžičky mletej škorice
  • 1 prášok do pečiva
  • 2 vanilkové cukre
  • 350 g polohrubej múky
  • Marhuľový džem
  • strúhaný kokos
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do misky si dáme cukor, olej, minerálku strúhanú mrkvu, vanilkový cukor, a škoricu.Miešame spolu šľahačom asi 5 minút..Potom vmiešame múku s práškom do pečiva.

2. Krok

Cesto vylejeme na plech vyložený s papierom na pečenie.Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C 25 minút..po upečení necháme úplne vychladnúť m natrieme marhuľovým džemom a posypeme strúhaným kokosom, alebo polejeme čokoládovou polevou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.6 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8084 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.