Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kapri rezy

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kapri rezy
13
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.backenmitjasna.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 45min

3bfb1b1.jpg
www.backenmitjasna.com
3bfb1b3.jpg
www.backenmitjasna.com
3bfb1b2.jpg
www.backenmitjasna.com
3bfb1b4.jpg
www.backenmitjasna.com

3bfeb71.jpg
www.backenmitjasna.com
3bc5411.jpg
www.backenmitjasna.com

3b49a41.jpg
www.backenmitjasna.com
3b0af31.jpg
www.backenmitjasna.com
3b3de81.jpg
www.backenmitjasna.com
3b43251.jpg
www.backenmitjasna.com
3bb1881.jpg
www.backenmitjasna.com
3bf7381.jpg
www.backenmitjasna.com

reklama:

Suroviny

  • Piškóta:
  • 10 bielkov
  • 520 g polohrubej múky
  • 80 g cukru
  • 160 g mletých vlašských orechov
  • 2 lyžice kakaa
  • Malinová vrstva:
  • 750 g mrazených malín
  • 75 ml vody
  • 75 g cukru
  • 50 g gustinu
  • Krém:
  • 10 žĺtkov
  • 80 g cukru
  • 500 ml mlieka
  • 50 g gustinu alebo zlatého klasu
  • 100 g masla alebo margarínu
  • 150 ml smotany na šľahanie
  • Ganache:
  • 125 ml smotany na šľahanie
  • 125 g čokolády s 60% kakaa
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

najskôr si pripravíme krém , nech nám vychladne kým upečieme piškótu..

2. Krok

Vaječné žĺtka vyšľaháme najskôr s cukrom do peny..pridáme trochu mlieka a gustin. Ostatné mlieko dáme variť..Zmes so žĺtkami zavaríme do mlieka a za stáleho miešania varíme kým zmes nezhustne.

3. Krok

Potom puding necháme vychladnúť pod fóliou ..Vyšľaháme smotanu, a maslo necháme pri izbovej teplote.Potom do pudingu všľaháme maslo izbovej teploty a nakoniec primiešame vyšľahanú šľahačku.

4. Krok

Vaječné bielky zamiešajte do pevného snehu. Pridajte cukor a ľahko premiešajte.ostatné ingrediencie primiešame ručnou metličkou, najskôr pridáme mleté orechy, potom vmiešame múku ktorú si predtým preosejeme a nakoniec 2 lyžice preosiateho kakaa.

5. Krok

cesto vylejeme na plech vyložený s papierom na pečenie 30 x 40 a vložíme do vyhriatej rúry..pečieme pri 175°C asi 15 minút.Piškótu necháme vychladnúť a potom ju prerežeme pozdĺžne na polovicu aby sme mali 2 ks.

6. Krok

Príprava malinovej vrstvy: Maliny si dáme do hrnčeka a pridáme cukor..Na miernom plameni ich povaríme potom ich rozmixujeme ponorným mixérom a precedíme cez sitko.

7. Krok

Vo vode rozmiešame gustin..a na miernom plameni malinovú šťavu zahustíme.Prevaríme a necháme mierne vychladnúť..Nie úplne..Malinovú hmotu si rozdelíme na 2 časti..jednou prelejeme piškótu ..A necháme vychladnúť ..(vložíme na pár minút do chladničky..Potom rozotrieme polovicu krému...

8. Krok

Priložíme druhú piškótu a postup s malinovou vrstvou a krémom zopakujeme.Takto dáme do chladničky na pár hodín, najlepšie na noc ..Potom prelejeme čokoládovou polevou..Ktorú si pripravíme zahriatím smotany na šľahanie do ktorej pridáme nalámanú čokoládu..necháme chvíľu postáť a potom prelejeme povrch zákusku,.

9. Krok

Počkáme kým čokoláda zatuhne a nakrájame zákusok na rezy.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1370 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.