Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tvarohový strúhaný s karamelom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Tvarohovy struhany s karamelom.jpg
8
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.vkusnyblog.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 45min
  • Hotové Za: 1:15 hod
Pesochnaya poloska 1.jpg
www.vkusnyblog.ru
Pirog yuzhnaya noch 2.jpg
www.vkusnyblog.ru
Pirog yuzhnaya noch 4.jpg
Pirog yuzhnaya noch 5.jpg
www.vkusnyblog.ru
Pirog yuzhnaya noch 6.jpg
www.vkusnyblog.ru
Pirog yuzhnaya noch 7.jpg
www.vkusnyblog.ru
Pirog yuzhnaya noch 8.jpg
www.vkusnyblog.ru
reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 170 g masla
  • 100 g práškového cukru
  • 80 g kyslej smotany
  • 25 g kakaa
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • 300 g hladkej múky
  • Plnka:
  • 400 g tvarohu
  • 300 g vareného salka
  • 50 g cukru
  • 2 vajcia
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

najskôr si vyšľaháme maslo s cukrom do peny.potom pridáme kyslú smotanu a kakao a znovu prešľaháme. Potom pridáme múku s práškom do pečiva a vymiesime hladké elastické cesto..Cesto rozdelíme na 2 časti jednu väčšiu a jednu asi štvrtinovú a zabalíme do fólie.Odložíme na 30 minút do chladničky.

2. Krok

Kondezované mlieko ktoré si deň vopred uvaríme vyšľaháme spolu s tvarohom do hladka. Potom vmiešame cukor a vajcia jedno po druhom za stáleho šľahania.

3. Krok

Väčšiu časť cesta mierne rozvaľkáme a vložíme do tortovej formy cca 26 priemer..cesto pritlačíme prstami a vytlačíme až cez okraje formy..

4. Krok

Potom nalejeme plnku..Zvyšnú menšiu časť cesta nastrúhame na povrch plnky..

5. Krok

Koláč vložíme do vyhriatej rúry na 170°C a pečieme cca 45 minút.Koláč po upečení vychladíme na izbovú teplotu a potom vložíme do chladničky na 4 - 5 hodín, najlepšie na noc..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

726 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.