Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Karfiolové rezne

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Karfiolove rezne.jpg
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 10
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

B32654f7.jpg
www.gastronom.ru
Ba855898.jpg
www.gastronom.ru
Bbb98976.jpg
www.gastronom.ru
B4153696.jpg
www.gastronom.ru
B256bf5d.jpg
www.gastronom.ru
B7e7937b.jpg

reklama:

Suroviny

  • 1 kg karfiolu
  • 2 vajcia
  • kôpor
  • petržlenová vňať
  • 80 g hladkej múky
  • olej
  • soľ podľa chuti
  • 1 strúčik cesnaku
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rozoberieme karfiol na kvetenstvo a vložíme do sitka. Opláchnite studenou tečúcou vodou a preložte do hrnca.

2. Krok

Karfiol podlejte slanou vodou a nechajte 30 minút odstáť, aby ste odstránili prípadný hmyz (vypláva na povrch). Kvetenstvo znova opláchnite pod tečúcou vodou.

3. Krok

Karfiol vložte do hrnca a podlejte horúcou vodou. Dochutíme soľou a privedieme k varu na prudkom ohni. Varíme 6 minút na strednom ohni, potom scedíme .

4. Krok

Uvarený karfiol najemno nasekáme veľkým nožom a preložíme do misy. Vajcia zľahka rozšľaháme metličkou a pridáme k nakrájanému karfiolu. Pridajte múku ,pretlačený cesnak a premiešajte.

5. Krok

Vetvičky kôpru a petržlenu umyte, dobre osušte a najemno nakrájajte. Pridajte do hmoty karfiolu a premiešajte. Vyskúšajte a podľa potreby trochu posolte. Môžete tiež pridať trochu korenia.

6. Krok

Olej rozohrejte na veľkej panvici s priemerom najmenej 24 cm. Výslednú zmes na rezne z karfiolu dávame do panvice polievkovou lyžicou v malých dávkach od seba.

7. Krok

Karfiolové karbonátky opečte z oboch strán do zlatista (asi 4 minúty z každej strany). V prípade potreby môžete do panvice pridať trochu oleja.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2332 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.