Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Krém s kondenzovaným mliekom a so sušienkami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Kondenzovane.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
1000.menu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 3:0 hod
  • Hotové Za: 3:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 380 g vareného kondenzovaného mlieka
  • 200 g maslových krehkých sušienok
  • 200 g masla
  • 4 lyžice mlieka
  • 4 lyžice medu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Ako vyrobiť tento výborný krém? Pripravte požadované prísady. Pri výbere kondenzovaného mlieka vyberte mlieko s cukrom bez zbytočných prísad, ktoré pokazia chuť. Maslo s obsahom tuku najmenej 70%, mlieko - najmenej 3%. Akékoľvek sušienky s prídavkom masla. Med je možné nahradiť tekutým džemom bez veľkých bobúľ a kúskov ovocia. Maslo vyberte z chladničky 1 hodinu pred prípravou krému.

2. Krok

Najskôr si rozmixujeme sušienky.. Najlepšie je to urobiť mixérom na jemnú strúhanku...

3. Krok

Aby sa maslo dobre vyšľahalo , musí byť mäkké ale neroztopené. Aby ste maslo rýchlejšie zmäkčili, môžete ho nakrájať na kúsky alebo roztlačiť vidličkou. Na prípravu krému si vezmite misku, v ktorej bude pre vás vhodné krém vyšľahať. Vložte do nej mäkké maslo. Metličkou alebo mixérom vyšľaháme do hladka.

4. Krok

Pridajte med a znova šľahajte dohladka. Kondenzované mlieko si kúpime hotové alebo si ho deň vopred uvaríme.. Varíme ho tak, že si plechovku s mliekom dáme do hrnca z vodou , tak aby bola ponorená a varíme tak 3 hodiny na strednom plameni.. Potom necháme vo vode úplne vychladnúť.

5. Krok

Vychladnuté kondenzované mlieko pridávame k vyšľahanému maslu po menších dávkach.. Šľaháme kým nie je krém vzdušný a nadýchaný. Uistite sa, že v rozmixovaných sušienkach nezostali žiadne veľké kúsky. Pridajte ich do krému a premiešajte..

6. Krok

zohrejte mlieko a primiešajte ho do krému.. Krém je hotový

reklama:

Krém je jemný, stredne sladký, dá sa s ním ľahko pracovať.

Z tohto množstva krému som naplnila 6 plátov  tortových oblátok 15×20 cm, na každú oblátku som použila 3 lyžice krému.

Ak ste krém pripravili vopred, preložte ho do uzavretej nádoby a uložte ho v chladničke  na 36 hodín.

Vyberte ho z chladničky jednu hodinu pred použitím .

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

877 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.