Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šťavnaté karbonátky z mletého mäsa

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Stavnate karbonatky z mleteho masa.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
1000.menu
  • Kusov: 12
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 700 g mletého mäsa
  • 2 rožky alebo žemle
  • 1 šálka mlieka
  • 3 menšie cibule
  • 150 g strúhanky
  • podľa chuti soľ a mleté čierne korenie
  • olej na vyprážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mleté mäso si dáme do misky. Cibuľu olúpte a opláchnite v studenej vode. Cibuľu nakrájajte na niekoľko kúskov, aby mohla ľahko prejsť cez mlynček na mlynčeka na mäso. Ošúpanú cibuľu zomeľte na mlynčeku na mäso a pridajte ich do misky s mletým mäsom.

2. Krok

Pečivo zalejeme mliekom a necháme odmočiť. Potom vytlačte rukami z neho mlieko a rovnakým spôsobom zomeľte na mlynčeku .

3. Krok

Pridajte k mletému mäsu a k cibuli. Potom trochu osolíme a okoreníme. Celú hmotu dobre premiešajte. Je pohodlné to robiť rukami. Hmota by sa mala stať homogénnou.

4. Krok

Ak máte nejaké obavy, môžete pridať vajíčko, ak chcete, ale vajíčko urobí fašírky podľa mňa gumovými..

5. Krok

Zo zmesi formujeme fašírky , ktoré obaľujeme v strúhanke.

6. Krok

Hotové smažíme na rozpálenej panvici z olejom , z oboch strán dozlatista.

reklama:

Na prípravu rezňov môžete použiť buď kúpené, hotové mleté ​​mäso, alebo si ho zomlieť sami doma.
Keď robím fašírky , robievam ich z 2 násobnej dávky.

Okamžite vyprážam jednu časť pre rodinu na obed alebo večeru a druhú formujem , položím na tácku a zamrazím. Keď sú zamrznuté, preložím ich do mikroténového vrecka.

Toto je veľmi pohodlný spôsob varenia na rýchlo. Zmrazené sa môžu dať na horúcu panvicu bez rozmrazovania.

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6146 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.