Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rýchla marináda na grilovanie s horčicou medom a sójovou omáčkou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Marinada.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
1000.menu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 40 g medu
  • 30 g plnotučná horčica
  • 30 ml sójovej omáčky
  • 2,5 g soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Takúto marinádu je možné pripraviť vopred ( uložená v chladničke vydrží dva dni), alebo ju pripravte až tesne pred marinovaním mäsa.

2. Krok

Do misky vložte med a horčicu, dôkladne premiešajte (môže sa použiť absolútne akákoľvek horčica - aj zrnitá , aj sušená zriedená octom);

3. Krok

pridajte soľ, premiešajte; - zmes zalejte sójovou omáčkou, a premiešajte lyžicou.. - výslednú marinádu rozšľahajte tyčovým mixérom. Po potretí mäsa marinádou ho nechajte aspoň pol hodiny odpočívať, aby malo mäso čas na vstrebanie arómy a chuti.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1510 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.