Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Čokoládová roláda s černicami a ganache

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
A okoladova rolada s aernicami a ganache.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.springlane.de
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 5 vajec
  • 100 g cukru
  • 60 g hladkej múky
  • 15 g škrobu
  • 30 g kakaa
  • štipka prášku do pečiva
  • štipka soli
  • Plnka:
  • 250 g ostružinového džemu
  • 150 g černíc
  • 250 ml smotany na šľahanie
  • 2 lyžice cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • Ganache:
  • 130 g tmavej čokolády
  • 115 ml smotany na šľahanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rúru predhrejte na 200 ° C zhora / zdola. Plech vystelieme pergamenovým papierom.

2. Krok

Oddeľte vajcia . Z bielkov vyšľaháme sneh, spolu s 70 g cukru.

3. Krok

Žĺtky vyšľahajte so zvyškom cukru do peny, opatrne ich vmiešajte do bielok.. Múku zmiešame so škrobom, kakaom a práškom do pečiva a tiež jemne vmiešame .cesto rozotrieme na plech 25 x 30 a dáme piecť do horúcej rúry na 8-10 minút.

4. Krok

Kuchynskú utierku postriekajte vodou. Piškótu vyklopte na kuchynskú utierku papierom na pečenie na vrch. Papier na pečenie tiež postriekame studenou vodou a po 20 sekundách opatrne stiahneme. Piškótu s kuchynskou utierkou zrolujte, nechajte vychladnúť.

5. Krok

Na plnku vyšľaháme smotanu s vanilkovým cukrom a s cukrom do tuha.

6. Krok

Pre ganache zahrejte smotanu ..potom pridajte nalámanú čokoládu .Nechajte chvíľu postáť a potom do hladka vymiešajte..

7. Krok

Piškótu vyrovnáme a potrieme džemom a krémom. rozložíme 100 g černíc a opatrne zrolujeme. Ganache nalejeme na roládu a ozdobíme zvyšnými černicami.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

562 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.