Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Broskyňový džem

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Broskynovy dzem.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.einfachbacken.de
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 1200 g zrelých broskýň
  • 50 ml citrónovej šťavy
  • 500 g cukru na džem (2:1)
  • 1 vanilkový cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Broskyne umyte, osušte a prekrojte na polovice. Odstráňte kôstku. Dužinu nakrájame na veľké kocky. Citrón rozpolíme a vytlačíme z neho šťavu. Plody priveďte do varu s citrónovou šťavou v hrnci.

2. Krok

Pridáme konzervačný cukor a vanilkový cukor, spolu premiešame a necháme dusiť asi 5 minút . Príležitostne premiešajte vareškou.

3. Krok

Horúci džem zľahka rozmixujte tyčovým mixérom, aby bolo stále vidieť malé kúsky broskyne. Naplňte džem do štyroch čistých zaváraninových pohárov ( každý po 350 ml) a pevne uzavrite. Necháme stuhnúť cez noc.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

5200 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.