Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčová roláda plnená hubami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bravcova rolada plnena hubami.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 1:30 hod
  • Hotové Za: 2:0 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 kg bravčové karé
  • 180 g slaniny
  • 500 g akýchkoľvek húb
  • 1 veľká cibuľa
  • 3 - 4 strúčiky cesnaku
  • 50 g nastrúhaného tvrdého syra
  • 1 lyžička mletej sladkej papriky
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Bravčové karé rozrežeme v strede do polovice a potom ho narežeme tak, aby sme z neho získali mäso ktoré sa dá naplniť.. Keď mäso otvoríme ako knihu dobre ho naklepeme..

2. Krok

Mäso z oboch strán osolíme a okoreníme a z vnútornej strany posypeme a mletou červenou paprikou..

3. Krok

Predhrejte rúru na 200 ° C. Na náplň huby utrite obrúskom a nakrájajte na kocky. Nakrájajte slaninu, cibuľu a cesnak.

4. Krok

Na panvici s hrubým dnom rozpustíme tuk zo slaniny, pridáme cibuľu a cesnak a restujeme 5 minút. Pridajte huby, a za občasného miešania smažte, kým sa tekutina neodparí. Plnku potom ochlaďte..

5. Krok

Naklepané mäso posypeme nastrúhaným syrom a potom rozložíme hubovú plnku.. Mäso stočíme do rolády.. Potom roládu pevne zviažeme potravinárskou niťou..

6. Krok

Roládu potrieme maslom , alebo olejom dáme na plech a prikryjeme alobalom.. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme 10 minút.. Potom znížime teplotu na 180°C a pečieme 40 minút.. Po 40 minútach mäso odokryjeme a zapečieme kým nezíska zlatistú farbu..

7. Krok

Po upečení necháme roládu 15 minút odpočívať , potom ju zbavíme špagátu a nakrájame na porcie...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

2139 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.