Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vyprážaná cuketa so syrovou omáčkou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Cuketa so syrom.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 25
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 4 stredne veľké cuketa
  • 200 g kyslej smotany
  • 150 g syru Feta
  • 1 zväzok rozmixovaných byliniek ( bazalka, petržlen, mäta)
  • roztopené maslo
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cuketu nakrájajte (olúpanú alebo nie, voliteľné) na 1,5–2 cm hrubé kruhy. Osmažte ju na panvici s hrubým dnom do zlatista z oboch strán na masle. Pripravenú cuketu ochutíme soľou a korením.

2. Krok

Na syrovú omáčku nasekajte bylinky nožom alebo mixérom. Syr roztlačíme vidličkou, zmiešame s bylinkami a kyslou smotanou.

3. Krok

Horúce cukety rozdelíme na taniere, polejeme omáčkou, korením a ihneď podávame.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

632 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.