Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Obrátený broskyňový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Broskynovy.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 1 kg broskýň alebo nektariniek ( tvrdých)
  • 150 g masla
  • 60 g hnedého cukru
  • Piškóta:
  • 4 vajcia
  • 4 lyžice práškového cukru
  • 4 lyžice polohrubej múky
  • 1 lyžica kukuričného škrobu
  • 1 vanilkový cukor
  • 0,5 lyžičky prášku do pečiva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Predhrejeme rúru na 220 ° C. Broskyne nakrájajte na 2 cm hrubé plátky, zbavte ich jadierok.

2. Krok

Dno formy na pečenie s priemerom 24 cm prikryte papierom na pečenie a veľmi veľkoryso vymastite. Zvyšné maslo nakrájajte na plátky.

3. Krok

Vložte broskyne do pripravenej formy, v mierne sa prekrývajúcej vrstvách, posypte cukrom a maslom. Vložte formu do rúry na 15 - 20 minút, broskyne by mali zmäknúť.

4. Krok

Kým sa broskyne pečú, vypracujte cesto. Vajcia rozšľaháme šľahačom za stáleho šľahania postupne pridávame vanilín a práškový cukor. Šľahajte, kým nevznikne svetlá pena, 10 minút.

5. Krok

Jemne vmiešame múku preosiatu so škrobom, kypriacim práškom .

6. Krok

Formu s broskyňami vyberte z rúry a ihneď znížte teplotu na 190 ° C. Ak je vo forme veľa tekutiny, odoberte ju. Lyžicou cesto rovnomerne dávame na broskyne. Vráťte formu do rúry a pečte dozlatista, asi 18 minút.

7. Krok

Koláč po upečení vyberieme z rúry a necháme vychladnúť ..Potom ho preklopíme a odstránime papier...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1183 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.