Labamba
- Kusov: 15
- Porcií: 15
- Čas Prípravy: 30min
- Varenie: 20min
- Hotové Za: 50min
Suroviny
- Cesto:
- 6 vajec
- 150 g hladkej múky
- 150 g práškového cukru
- 1 prášok do pečiva
- Plnka:
- 1 liter pomarančového džúsu
- 9 lyžíc cukru
- 3 vanilkové pudingy
- ďalej potrebujeme:
- 500 ml smotany na šľahanie
- 2 stužovače šľahačky
- 50 g práškového cukru
- sušienky ( Marína alebo dlhé piškóty)
- čokoládová poleva
Postup prípravy
1. Krok
Oddelíme vajíčka. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, pridáme cukor a žĺtky a ďalej šľaháme na miernom stupni. Múku zmiešame s práškom do pečiva, preosejeme a metličkou pomaly zapracujeme. Pečieme vo vyhriatej rúre na strednej polici 20 minút pri teplote 200 ° C. Nechajte vychladnúť
2. Krok
Na plnku: Vanilkový puding pripravíme podľa návodu na obale s džúsom a cukrom a necháme vychladnúť.
3. Krok
Smotanu, stužovač smotany a práškový cukor zmiešame a vyšľaháme dotuha.
4. Krok
Vychladnutý puding rovnomerne rozotrieme na vychladnutý koláčový základ. Potom na vrch dajte vyšľahanú šľahačku Navrch poukladáme maslové sušienky alebo piškóty a prelejeme čokoládovou polevou..
Priemerné hodnotenie receptu
(5 / 5)
1 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
632 videní