Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Jablkovo hruškové lievance

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Jablkovo hruskove lievance.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gastronom.ru
  • Kusov: 10
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 2 veľké jablká
  • 1 hruška
  • 1 lyžička citrónovej šťavy
  • 1 vajce
  • 1 lyžica kyslej smotany
  • 1 lyžica práškového cukru
  • 4 - 5 lyžíc hladkej múky
  • olej na vyprážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske vyšľaháme vajce s práškovým cukrom..Pridáme smotanu premiešame , vmiešame aj strúhané ovocie, múku a citrónovú šťavu.... Vypracujeme lievancové cesto...

2. Krok

Lievance robíme buď to priamo v panvici na lievance, alebo na obyčajnej teflónovej panvice , pričom cesto dávkujeme polievkovou lyžicou..Panvicu potrieme olejom , alebo maslom..

3. Krok

Pri podávaní posypeme práškovým cukrom , pridáme lyžicu ochutenej kyslej smotany s vanilkovým cukrom , a dozdobíme plátkami jablka alebo hrušky...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1048 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.