Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Lievance s hruškou a jablkom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Lievance s hruskou a jablkom.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
povar.ru
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 vajce
  • 400 ml kefíru
  • štipka soli
  • 2 lyžice cukru
  • 1/4 lyžičky jedlej sódy
  • 180 g hladkej múky
  • 1 jablko
  • 1 hruška
  • 40 ml oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Do misky dajte kefír a vajce.. Pridajte cukor , štipku soli a sódu.. Potom vmiešajte preosiatu múku.. Vypracujte hladké cesto bez hrudiek..

2. Krok

Hrušky a jablká umyjeme, olúpeme, zbavíme jadrovníka a nastrúhame. Pridajte do cesta. Dobre premiešame..

3. Krok

Lyžicou nalejte cesto do predhriatej panvice s trochou oleja a smažte lievance z oboch strán dozlatista..

4. Krok

Podávame posypané práškovým cukrom.. chutia teplé aj studené..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

657 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.