Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Rýchle orieškové tyčinky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Rychle orieskove tycinky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.gutekueche.de
  • Kusov: 25
  • Porcií: 25
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 12min
  • Hotové Za: 32min
reklama:

Suroviny

  • 100 g mäkkého masla
  • 100 g mletých lieskových orieškov (môžu byť aj vlašské)
  • 100 g hladkej múky
  • 50 g práškového cukru
  • štipka soli
  • čokoládová poleva
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Mäkké maslo s mletými lieskovými orieškami, cukrom, múkou, soľou dáme do misky a pomocou háku ručného šľahača vypracujeme hladké cesto.

2. Krok

Na pracovnú dosku nasypeme múku, na ňu položíme cesto a rozdelíme na približne 30 porcií. Z jednotlivých častí cesta vytvarujte podlhovasté, 6 cm dlhé a 1 cm hrubé valčeky a uložte ich na plech, vyložený s papierom na pečenie.

3. Krok

Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C asi 10 - 12 minút.

4. Krok

Konce vychladnutých sušienok namáčame do horúcej čokoládovej polevy.. Necháme potom na plechu zatuhnúť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1074 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.