Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vanilkovo pomarančové slimáky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Vanilkovo pomarancove slimaky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.mindmegette.hu
  • Kusov: 12
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 1 vanilkový puding
  • 2 dcl mlieka
  • 1 pomaranč
  • 1 lístkové cesto
  • hnedý cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V malom hrnci zmiešajte pudingový prášok a mlieko do hladka, podľa chuti pridajte cukor, potom varte na miernom ohni. Odstavíme z ohňa a zamiešame nastrúhanú pomarančovú kôru a vytlačenú pomarančovú šťavu.

2. Krok

Pomarančový krém uhlaďte na vyvaľkané lístkové cesto, potom ho jemne zviňte a nakrájajte na 12 rovnakých kúskov.

3. Krok

Slimáky umiestnite do j 12-dielnej formy na muffiny a posypte trochou hnedého cukru. Nakoniec koláčiky upečieme dozlatista v rúre vyhriatej na 200°C za 20 minút.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

559 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.