Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pečené bochníky plnené vanilkovým pudingom

Pecene bochniky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Pečené bochníky plnené vanilkovým pudingom
Recept tvrdil, že to budú kysnuté rožky plnené vanilkovým pudingom. Mne sa viac pozdávali bochníky🙂Je s nimi menej roboty.
cca 550gr hladkej múky spracovať s 2 vajíčkami, štipkou soli, 3Pl kryštálového cukru, 60ml roztopeného masla, 250ml vlažného mlieka v ktorom sa rozmiešala 1 kocka droždia, 2PL kryštálového cukru.
Ja som dala viac. Netreba si vyrobiť kvások, všetko hneď zmiešať, vypracovať cesto a nechať kysnúť na teplom mieste 40min.
Nechala som 50min.
Medzitým si spraviť hustý puding Zlatý klas s pridaním cukru podľa seba. Nechať puding vychladnúť.
Cesto rozvaľkáme, vykrojiť si štvorčeky do ktorých zabalíme studený puding, hore končeky cesta spojíme prstami ako batôžky.. Musí byť puding hustý, aby držal pokope. Poukladať batôžky na plech s papierom na pečenie, potrieť vajíčkom a piecť na 200°C 15 až 20min. Podľa výkonu trúby, v recepte sa píše 15min.

Autor receptu :

Monika Maronová

Najčítanejšie za 24 hodín

Dátum 31. januára 2022
K téme

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.