Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Základný korpus z piškótového cesta

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Piskotovy korpus fb 600 × 400 px.png
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 50min
250ml.png
reklama:

Suroviny

  • 4 veľké vajcia
  • 3/4 hrnčeka kryštálového cukru
  • 3/4 hrnčeka kukuričného škrobu
  • 2 lyžice polohrubej múky
  • 1 lyžička vínneho kameňa
  • 1/2 lyžičky sódy bikarbóny
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rúru predhrejeme na 180°C .Maslom vymastíme formu na tortu priemer 26 , a vyložíme ju s papierom na pečenie.. Vo veľkej mise vyšľaháme bielká na sneh , pridáme žĺtka s cukor a šľaháme do bledej hustej peny. Stierkou zľahka do cesta zapracujeme suché prísady ktoré si spolu preosejeme do nej misky. Cesto preložíme do formy a pečieme 20 minút.. Skontrólujeme špáradlom.. Korpus vyberieme z formy na mriežku a necháme úplne vychladnúť..

reklama:
Piskotovy korpus recept.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1066 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.