Menu ≡
Druhy Receptu:
Bezlepková diéta
,
Bezmäsité jedlá
,
Cestoviny
,
Chleba
,
Dezerty
,
Džemy a lekváre
,
Exotické jedlá
,
Huby
,
Jedlá s mäsom
,
Konzervácia
,
Nápoje a drinky
,
Omáčky
,
Ostatné
,
Pizza
,
Polievky
,
Ryby
,
Šaláty
,
Sladkosti
,
Slané chuťovky
,
sušené
,
Syry
,
Vegánske jedlá
,
Vianoce
,
Vnútornosti
,
Zeleninové jedlá
Používate
zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám
stiahnuť si nový prehliadač tu .
Maslo z medvedieho cesnaku
www.canva.com
Kusov:
1
Porcií:
5
Čas Prípravy:
10min
Varenie:
0min
Hotové Za:
10min
Suroviny 50 g medvedieho cesnaku
2 lyžice olivového oleja
soľ
250 g masla
reklama:
Postup prípravy 1 . Krok
Medvedí cesnak umyjeme, osušíme, nasekáme nahrubo a tyčovým mixérom rozmixujeme na pyré s olivovým olejom a soľou.
Maslo vyšľahajte metličkami ručného šľahača. Pridáme zmes medvedieho cesnaku a dochutíme korením. Vyšľahajte na homogénnu hmotu a dajte do čistého uzatvárateľného pohára. Maslo vydrží čerstvé v chladničke 1-2 týždne.
reklama:
www.canva.com
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
617 videní
Špecialita týždňa
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a
ukázať ho celému svetu....
Prečítajte si o nás
Dôležité odkazy
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.