Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bolero Bábovka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Bolero.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
gospodarski.hr www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 1:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 3 vajcia
  • 120 g práškového cukru
  • 2 vanilkové cukre
  • 100 g polohrubej múky
  • 180 g mletých vlašských orechov
  • 1 prášok do pečiva
  • 30 g kakaa
  • 100 g rozpustenej čokolády na varenie
  • 60 g slivkového lekváru
  • 100 ml oleja
  • 350 ml pomarančovej šťavy
  • kôra z jedného pomaranča
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia vyšľaháme s cukrom. Pridajte všetky ostatné ingrediencie. Zmes dáme do olejom vymastenej a múkou vysypanej formy na bábovku a pečieme pri teplote 170 °C 40-50 minút. Po 30 minútach prikryte alobalom. Vychladnutú bábovku vyklopíme z formy a posypeme práškovým cukrom a nastrúhanou pomarančovou kôrou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

414 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.