- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- grilovačka
- Grilované bravčové mäso s ananásom
Grilované bravčové mäso s ananásom
- Kusov: 5
- Porcií: 5
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 10min
- Hotové Za: 20min
Suroviny
- 1 kg Bravčového mäsa podľa chuti
- 0,5 balíka korenia na bravčové pečené
- olivový olej
- 1 ananás
- 1 ľadový šalát
- 4 paradajky
- 6 reďkoviek
- šalátový dresing podľa chuti
Postup prípravy
1. Krok
Bravčové mäso sa očistí, potom ho nakrájajte na plátky hrubé asi 2 cm.. Dá sa použiť karé , panenka alebo aj krkovička.. Mäso natrieme olivovým olejom a korením na pečené bravčové .. Nechajte pár minút odpočívať. Odrežte spodnú a vrchnú časť ananásu, potom ananás ošúpeme. Nakrájame z neho asi 2 cm plátky a v strede vykrojíme jeho tvrdú časť.. Mäso z oboch strán grilujeme niekoľko minút, kým pekne nezhnedne. Keď je pripravené, prikryte ho alobalom a nechajte niekoľko minút odpočívať. Medzitým ugrilujte z oboch strán aj ananás.. Na šalát nakrájame ľadový šalát na kúsky, paradajky a reďkovky na kocky a premiešame. Podľa chuti pokvapkáme citrónovo-olivovým olejom alebo mangovým šalátovým dresingom.
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
354 videní