- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčové mäso
- Syrové fašírky obalené v slaninke
Syrové fašírky obalené v slaninke
- Kusov: 25
- Porcií: 5
- Čas Prípravy: 30min
- Varenie: 30min
- Hotové Za: 60min
Suroviny
- 500 g mletého mäsa
- 2 červené cibule
- 3 strúčiky cesnaku
- čerstvá petržlenová vňať
- 300 g tvrdého syra
- 400 g slaninky na plátky
Postup prípravy
1. Krok
Mleté mäso dáme do misky, podľa chuti osolíme a okoreníme. Červenú cibuľu a cesnak očistíme . Cibuľu nakrájame na malé kocky, cesnak pretlačíme. Nasekáme aj petržlenovú vňať a potom zmiešame s mletým mäsom. Syr nakrájajte na kocky cca. na 1 cm . Z mäsa vytvarujeme guľky a do stredu vložíme kocku syra. Dbajte na to, aby sa syr dostal do stredu mäsa, aby pri pečení nevytiekol. Fašírky obalíme v plátkoch slaniny, poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v rúre vyhriatej na 190°C 30-35 minút.
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
727 videní