Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

GNOCCHI – základný recept

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Gnocchi.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 100
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 500 g zemiakov
  • 100 g hrubej múky
  • 2 žĺtka
  • štipka soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Umyté zemiaky v šupe dáme do hrnca a podlejeme vodou. Varíme do mäkka. Počkáme, kým vychladnú na teplo rúk. Zemiaky ošúpeme a postrúhame na jemnom strúhadle.. Zemiaky posypeme múkou, pridáme soľ a žĺtka. Cesto vymiesime a rozdelíme na 4 časti. Z cesta vytvarujeme šúľok , ktorý nakrájame nožom na halušky.. tie môžeme stlačiť jemne vidličkou.. Gnocchi uvaríme v slanej vode, ak vyplávajú na povrch, vyberieme ich sitkom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2.3 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

677 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.