- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- bravčové mäso
- Bravčové pliecko pečené na horčici
Bravčové pliecko pečené na horčici
- Kusov: 1
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 20min
- Varenie: 1:30 hod
- Hotové Za: 1:50 hod
Suroviny
- 1 kg bravčového pliecka
- 1 lyžica plnotučnej horčice
- 1 lyžica majonézy
- 1 lyžička grilovacieho korenia
- 1/2 lyžičky soli
Postup prípravy
1. Krok
Bravčové pliecko, opláchnite a osušte papierovou utierkou. Osolíme a potrieme korením. Potom mäsko potrieme majonézou a horčicou.. Pliecko zabalíme do sáčku na pečenie a vložíme do chladničky na 5 - 6 hodín.. Vložte mäso do zapekacej misy aj so sáčkom vhodným na pečenie, na vrecku urobte malé zárezy, pričom na dno formy nalejte trochu vody. Vložte do horúcej rúry a pečte 1-1,5 hodiny pri 180°C. Potom ho vyberte a nechajte úplne vychladnúť vo vrecku. Potom odstráňte sáčok nakrájajte mäso a podávajte.
Priemerné hodnotenie receptu
(0 / 5)
0 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
1128 videní