Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jahodový likér so smotanou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Jahodovy liker.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min
reklama:

Suroviny

  • 350 g jahôd (čerstvé alebo mrazené)
  • smotana na varenie 100 ml
  • 100 ml kondenzovaného mlieka
  • 200 ml vodky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Opláchnite jahody, odrežte chvosty a rozmixujte ich na pyré .. Do nádoby nalejte smotanu s obsahom tuku do 20% a kondenzované mlieko. Pridajte kvalitnú vodku. Ak je vodka nekvalitná, získa likér horkú pachuť. Všetko mixujeme mixérom asi 3-4 minúty. Dôležité je, aby sa pomleli aj semienka jahôd. V prípade potreby môžete pripravený likér precediť cez sitko, aby bol homogénny. Jahodový krémový likér nalejte do fliaš a dajte do chladničky aspoň na 1 hodinu, najlepšie však 3-4 hodiny pred podávaním.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

335 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.