Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jogurtová zmrzlina

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 3
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 4:0 hod

na dobrej zmrzline si pochutnáme niele v lete 🙂

reklama:

Suroviny

  • 500ml jogurt biely
  • 500ml smotana na šľahanie
  • 5PL cukor práškový
  • kakao
  • čokoláda horká
  • ovocie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

šľahačku vyšľaháme, pridáme cukor a už bez šľahania zamiešame jogurt.

2. Krok

Zmes si rozdelíme do troch nádob do jednej pridáme trochu rozmixovaných jahôd a trochu na kúsky nakrájaných jahôd. Do druhej primiešame lyžicu kakaa a do tretej primiešame trochu na drobnejšie a trochu nahrubšie nastrúhanej čokolády.

3. Krok

Nádoby uzavrieme viečkom a dáme do mrazáka. Zmrzlinu treba počas mrazenia premiešať, stačí 2x vždy po pol hodine vidličkou dobre premiešať, uhladiť povrch a znova dať mraziť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.6 / 5)

8 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

10073 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.