Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Tvarohovo bryndzová pomazánka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Bryndzova.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 1/2 hlavy červenej cibule
  • soľ podľa chuti
  • 500 g tvarohu
  • 125 g bryndze
  • 1 lyžica mletej červenej papriky
  • 1/2 lyžičky mletej rasce
  • štipka mletého čierneho korenia
  • 1 strúčik cesnaku
  • 175 g kyslej smotany
  • 70 g masla
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Červenú cibuľku nakrájame na malé kocky a osolíme, aby trochu stratila na sile, potom odložíme. Tvaroh dáme do misky, trochu rozdrvíme, potom vmiešame bryndzu, červenú papriku, mletú rascu, korenie, prelisovaný cesnak a kyslú smotanu a poriadne premiešame. Maslo rozpustíme v mikrovlnke a pridáme k tvarohovej zmesi a nakoniec vmiešame cibuľu. Ochutnáme, či je potrebné dosoliť, lebo bryndza aj cibuľa sú už slané. Podávame s čerstvým chlebom.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1166 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.