- Mňamky-Recepty.sk
- Recepty
- šaláty
- Šalát s kuracím mäsom, čínskou kapustou, mrkvou a uhorkou
Šalát s kuracím mäsom, čínskou kapustou, mrkvou a uhorkou
- Kusov: 1
- Porcií: 4
- Čas Prípravy: 10min
- Varenie: 25min
- Hotové Za: 35min
Suroviny
- 400 g kuracie prsia
- 300 g čínska kapusta
- 300 g uhorka
- 220 g mrkva
- 3 - 4 vetvičky kôpru
- 100 g majonéza
- 1/2 lyžičky soli
- 1/4 lyžičky mletého čierneho korenia
Postup prípravy
1. Krok
Kuracie filé varíme 25 minút v osolenej vode. Kuracie filé vyberte z vývaru a ochlaďte. Ak ale máte čas, je lepšie kuracie mäso schladiť priamo vo vývare, zostane tak šťavnaté.
2. Krok
Čínsku kapustu nakrájame na tenké pásiky. Uhorky nakrájame na pásiky. Kôpor nasekáme nadrobno. Mrkvu nastrúhame na jemné pásiky ..
3. Krok
Kuracie prsia natrháme rukami alebo nakrájame na pásiky.
4. Krok
Do šalátovej misy vložíme prsia, kapustu, uhorky, mrkvu a kôpor. Šalát ochutíme majonézou, soľou a korením. Všetko spolu premiešame a šalát je hotový ..
Priemerné hodnotenie receptu
(3 / 5)
1 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
247 videní