Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Jarné plnené vajíčka

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Vajcia plnene zihlavou.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 8
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 4 vajcia
  • 20 listov mladej žihľavy
  • zväzok pažítky
  • 2 lyžice majonézy
  • soľ a mleté čierne korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vajcia uvaríme na tvrdo. Potom ošúpeme, prekrojíme na polovicu a vyberieme žĺtky. Listy žihľavy blanšírujte – na minútu vhoďte do hrnca s vriacou vodou, potom ich vyberte a osušte. Pažítku a žihľavu nasekáme veľmi nadrobno. Vaječné žĺtky vložte do hlbokého taniera a roztlačte ich lyžičkou. Pridajte nakrájanú žihľavu a pažítku, majonézu a dochuťte soľou a korením. Všetko dôkladne premiešame. Pripravenú plnku naberieme lyžičkou a naplníme polovičky bielkov.

2. Krok

Môžete tiež použiť cukrárske vrecko s ozdobnou tryskou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

167 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.