Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nadýchaný tvarohový koláč s bielou čokoládou: Rýchly a bezlepkový dezert

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Nadýchaný tvarohový koláč s bielou čokoládou: Rýchly a bezlepkový dezert
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Nadýchaný tvarohový koláč s bielou čokoládou: Rýchly a bezlepkový dezert Foto: shutterstock.com
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 60min
  • Hotové Za: 1:10 hod

Tento nadýchaný tvarohový koláč s bielou čokoládou je ideálny pre tých, ktorí hľadajú lahodný dezert, ktorý si môžu vychutnať aj celiatici. Príprava je veľmi jednoduchá a na jeho vytvorenie potrebujete len niekoľko základných surovín.

reklama:

Suroviny

  • 250 g tučného tvarohu
  • 5 vajec
  • 300 g bielej čokolády
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na začiatok nechajte tvaroh a vajcia zohriať na izbovú teplotu. Rúru predohrejte na 175 °C a ak máte funkciu na cirkuláciu vzduchu, zapnite ju. Pripravte si koláčovú formu s priemerom 24 cm a vyložte ju papierom na pečenie.

2. Krok

Rozpustite bielu čokoládu v mikrovlnke alebo vo vodnom kúpeli a nechajte ju trochu vychladnúť. V miske zmiešajte tvaroh so žĺtkami a pomaly pridávajte roztopenú čokoládu, pričom neustále miešajte. Z bielkov vyšľahajte tuhý sneh a jemne ho zapracujte do tvarohovej zmesi.

3. Krok

Cesto nalievajte do pripravenej formy a pečte 50 až 60 minút, alebo kým koláč nezíska zlatistý povrch a nepevný vzhľad. Po upečení vypnite rúru a nechajte koláč v nej odpočívať 15 minút. Až potom ho vyberte z formy a nechajte úplne vychladnúť.

reklama:

Tento tvarohový koláč je skvelou voľbou na akúkoľvek príležitosť a jeho príprava nezaberie veľa času. Vychutnajte si ho ako sladký dezert, ktorý poteší vaše chuťové poháriky!

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.