Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Chrumkavé sviatočné rezne s pikantným trojobalom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Chrumkavé sviatočné rezne s pikantným trojobalom
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Chrumkavé sviatočné rezne s pikantným trojobalom Foto: depositphotos.com
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 0min

Štedrý večer si ťažko predstavíme bez tradičných jedál ako rybacia polievka, zemiakový šalát, kapor, klobásy a, samozrejme, rezne. Sú súčasťou mnohých rodinných tradícií, ktoré sa neobišli ani tento rok. Skúste tento raz pripraviť rezne trochu inak – vylepšite ich o štipku pikantného korenia a nechajte sa prekvapiť novou chuťou!

reklama:

Suroviny

  • 2 plátky krkovičky
  • 1 vajce
  • 1/2 lyžice hladkej múky
  • 1 šálka strúhanky
  • 1 čajová lyžička sušeného cesnaku
  • 1 čajová lyžička údenej papriky
  • 2 decilitre oleja na vyprážanie
  • 1 čajová lyžička soli
  • 1/4 čajovej lyžičky mletého čierneho korenia
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Plátky mäsa jemne naklepte na rovnakú hrúbku, aby sa počas vyprážania rovnomerne prepiekli. Osoľte a okoreňte ich z oboch strán.

2. Krok

V miske vyšľahajte vajce s hladkou múkou, aby vznikla hladká zmes. V druhej miske zmiešajte strúhanku so sušeným cesnakom a údenou paprikou, čo dodá rezňom výraznejšiu a zaujímavejšiu chuť.

3. Krok

Na panvici rozohrejte olej. Každý plátok mäsa najprv obaľte vo vaječnej zmesi, a potom ho dôkladne obaľte v pripravenom korenenom trojobale.

4. Krok

Smažte plátky na strednej teplote, aby sa z oboch strán pekne zlatisto opiekli. Dávajte pozor, aby sa neprepálili a zostali chrumkavé, ale nie suché.

reklama:

Tieto vylepšené rezne sú perfektným spôsobom, ako pridať novú chuť do tradičného sviatočného jedla. Získajú si vašu pozornosť nielen chuťou, ale aj vzhľadom, ktorý bude na stole pôsobiť vskutku lákavo.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

18 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.