Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Domáca mazarella

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_41
7
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 6
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min

Rozhodneme sa v deň,keď robíme syr,aby sme si odložili srvátku. 

 

reklama:

Suroviny

  • 500g domaci syr /recept je uvedený v mojich receptoch/
  • 1l srvátky
  • 1čl soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Srvátku dáme zohriať na 90 st.,a vložíme do nej syr nahrievame ho,až kým nezostane ako plastelína potom ho vyberieme a rozdelíme na rovnaké diely a vyformujeme guľky tie potom vložíme do vychladnutej a posolenej srvátky,dáme do chladu a môžeme papkať s paradajkou ,pokvapkané olivovým olejom a balzamikovým octom ,posypané čerstvým oreganom,alebo bazalkou,dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.8 / 5)

4 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

18799 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.