Menu ≡
Druhy Receptu:
Bezlepková diéta
,
Bezmäsité jedlá
,
Cestoviny
,
Chleba
,
Dezerty
,
Džemy a lekváre
,
Exotické jedlá
,
Huby
,
Jedlá s mäsom
,
Konzervácia
,
Nápoje a drinky
,
Omáčky
,
Ostatné
,
Pizza
,
Polievky
,
Ryby
,
Šaláty
,
Sladkosti
,
Slané chuťovky
,
sušené
,
Syry
,
Vegánske jedlá
,
Vianoce
,
Vnútornosti
,
Zeleninové jedlá
Používate
zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám
stiahnuť si nový prehliadač tu .
Zelenina pod maso
Čas Prípravy:
0min
Varenie:
0min
Hotové Za:
0min
Skvělé se hodí na marinování masa,hlavně jehněčího.Nemusí se sterilizovat.
http://rurbanczykova.blogspot.cz/2013/08/zelenina-pod-maso.html
Suroviny 1 kg cibule
1 kg rajčat
1 kg paprik
220 g česnek
250g soli
reklama:
Postup prípravy 1 . Krok
Zeleninu očistíme pokrájíme a semeleme na masovéme strojku.
2 . Krok
Přidáme sůl a necháme 10 hodin odstát.
3 . Krok
Občas vždy promícháme..
4 . Krok
.Nakonec dáme do sklenic.
reklama:
Priemerné hodnotenie receptu
(3.5 / 5)
4 ľudí hodnotilo tento recept
Už ste Hlasovali.
17402 videní
Špecialita týždňa
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a
ukázať ho celému svetu....
Prečítajte si o nás
Dôležité odkazy
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.