Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Orechový ježkovia

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Fotografia0180
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 25
  • Porcií: 25
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 45min

chutné…

Screenshot_69

 

Screenshot_70

reklama:

Suroviny

  • 1 lístkové cesto
  • 350g pomleté vlašské orechy
  • 100g práškový cukor
  • 1dl horúce mlieko
  • klinčeky na očká pre jezkov
  • 1ks vajíčko na potretie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Cesto vyvaľkáme s radielkom rozkrájame na štvorce , na každý dáme orechovú plnku urobenú rozmiešaním orechov,cukru a horúceho mlieka..

2. Krok

Potom stočíme do šúľka,na jednej strane urobíme ježkovi noštek a na druhej podhnene koniec do spodu,potom dáme na plech a potrieme vajíčkom a k nošteku dáme očká/klinčeky/

3. Krok

Nakoniec nožnicami ponadstrihujeme vrch telíčka a to budú jeho pichliače.Pečieme pri 200 st do zlata,dobrú chuť!

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3768 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.