Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Hubová omáčka

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Hubova omacka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 200 g čerstvých húb (šampiňóny)
  • štipka čierneho korenia
  • štipka soli
  • 200 ml kyslej smotany
  • 200 ml plnotučného mlieka
  • 100 ml bieleho vína
  • 2 lyžice hladkej múky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 menšie cibule
  • 1 lyžica oleja na panvicu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na hubovú omáčku ošúpte cibuľu a cesnak, nadrobno ich nakrájajte a orestujte na panvici s olejom. Medzitým očistíme alebo vydrhneme huby (neumývame ich) a nakrájame ich na plátky. Potom pridajte do panvice plátky húb a nechajte ich orestovať. Potom vmiešajte múku a deglazujte bielym vínom. Teraz vmiešajte mlieko, krátko priveďte do varu, potom vmiešajte kyslú smotanu a nechajte ju 3-4 minúty variť na miernom ohni. Nakoniec hubovú omáčku dochutíme soľou a korením a podávame.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7 videní

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.